ShapeWorks Voedingsproducten

Herbalife Formule 1


Formule 1 is een wetenschappelijk samengestelde maaltijdvervanger. Zorgt ervoor dat u zich voldaan, verzadigd en energiek voelt. Formule 1 bevat alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhouding die een mens dagelijks nodig heeft. De ingredienten zijn gemaakt uit niet-genetisch gemodificeerde grondstoffen. Formule 1 wordt geleverd in poedervorm waarmee een shake wordt gemaakt.

Aanwijzingen voor het gebruik:2 x per dag 1 shake in plaats van een maaltijd.(bijv. ontbijt en lunch vervangen door een shake)

Maak de shake met vruchtensap (ongezoet, 2/3 sap + 1/3 water), soja melk, halfvolle/magere yoghurt of halfvolle/magere melk. Indien u in het bezit bent van een blender kunt u ook verse vruchten gebruiken.Formule 1 altijd in combinatie gebruiken met de Vezel & Kruidentabletten.

Verkrijgbaar in vijf smaken:
 • Cappuccino
 • Vanille
 • Chocolade
 • Aardbeien
 • Tropische vruchten


Herbalife Formule 2: Multivitaminen Complex


Stress, verkeerde eetgewoonten en de luchtvervuiling kunnen er samen de oorzaak van zijn dat uw lichaam te weinig voedingsstoffen binnen krijgt. Dat kan tot gevolg hebben dat u zich moe voelt, al gauw lusteloos en zwak wordt en problemen krijgt om overgewicht de baas te worden. Formule 2 is een hoogwaardig vitaminen en mineralen supplement dat een perfecte aanvulling is op de voedingskracht van de Formule 1.
 • Essentiële voedingsstoffen en antioxidanten om u elke dag lekker en vitaal te voelen.
 • Helpt om de conditie van botten en het immuunsysteem op peil te houden.
 • Versterkt het proces van de gewichtsbeheersing.

De pot Vitaminen en Mineralen is voldoende voor 30 dagen.Herbalife Formule 3: Personalized Proteïne Poeder


Supplement om proteïne-behoefte van het lichaam op peil te houden.Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen, zoals vlees, kaas en noten, ook veel ongewenst vet en veel calorieën. Personalized Protein Poeder is een makkelijke, vetvrije vorm om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft. Met de persoonlijke lichaamsanalyse kunnen wij uw proteinebehoefte vaststellen.
 • Verbetert de opname van eiwit, passend bij uw persoonlijke behoefte.
 • Houdt de vetvrije massa van de spieren intact, wat ten goede komt aan het stofwisselingsproces en zorgt voor een betere verbranding van calorieën.
 • Bevat hoogwaardige soja- en weiproteïne.
 • Neutrale smaak en makkelijk op te lossen in shakes, soep of sauzen.

 


Kruiden- & Vezeltabletten


Voor het beter opnemen van voedingsstoffen uit ons voedsel.

De vezel en kruidentabletten zorgen voor een optimale werking van de opname van voedingsstoffen uit ons voedsel. Extra voedingsvezels bevorderen de werking van het darmstelsel. Daardoor blijft het voedsel minder lang in het lichaam en worden gif-en afvalstoffen sneller afgevoerd. De vezel en kruidentabletten zijn een belangrijk onderdeel van de Herbalife productlijn. Gezondheid is niet wat je eet; het is wat je lichaam uit het voedsel aan voedingsstoffen kan opnemen.

Deze pot bevat 180 tabletten, bij normaal gebruik voor 30 dagen.

Vezel en kruidentabletten dus samen met Formule 1 gebruiken.

 

Cell Nutrition


Haal zoveel mogelijk uit uw voedsel! Schrale voeding, gebrekkige spijsvertering of veel stress kunnen leiden tot vermoeidheid en verminderde weerstand. Cell Nutrition helpt uw lichaam om optimaal te functioneren. Het verbetert de opname en verwerking van essentiële voedingsstoffen.

U gebruikt dagelijks 3 x 1 tablet gedurende 30 dagen. Als u het dagelijks gebruikt draagt het bij aan een betere opname en werking van wat u aan vitaminen en mineralen consumeert.

 

Thermojetics Instant Kruidendrank


Begint u uw dag graag met een vliegende start? Waarom zou u dan niet uw gebruikelijke kop koffie inwisselen voor een alternatief met weinig calorieën en slechts eenderde van de hoeveelheid cafeïne!. Herbalife heeft de Thermojetics Kruidendrank met zorg samengesteld, om een bruikbaar alternatief te bieden op de traditionele dranken, zoals koffie en thee.

Het is een opwekkende caloriearme drank waarin vijf snelwerkende oosterse plantaardige stoffen zijn verwerkt die uw vitaliteit verhogen. Het is een smakelijke aanvulling op uw Thermojetics Shape-Up programma. Het is ook een perfecte begeleider bij sportieve inspanningen. Deze opwekkende drank is een traktatie op elk moment van de dag.
Verkrijgbaar in 4 smaken:

 • Original 50 gram
 • Orginal 100 gram
 • Citroen 50 gram
 • Framboos 50gram
 • Perzik 50 gram

 

Cell-U-Loss


Cell-U-Loss is ontwikkeld om het aanzien van deze 'sinaasappelhuid' te verbeteren door het lichaam te helpen de natuurlijke vochtbalans te herstellen en afvalstoffen af te voeren.

 • Een mix van vitaminen, mineralen en kruiden om te zorgen voor een betere afvoer van overmatig vocht.
 • Helpt het uiterlijk van de 'sinaasappelhuid' te verbeteren.

  Schotersingel 91    2023 AA    Haarlem    Tel: 023-5266759    Fax: 023-5268276    E-mail:info@afslankgeheimen.nl