" Uw voeding is uw geneesmiddel,
uw geneesmiddel
is uw voeding"

-- Hippocrates --

Herbalife ShapeWorks producten


Door het beste van de Westerse wetenschap te combineren met de Oosterse kruidenleer heeft Herbalife exclusieve producten gemaakt die onze natuurlijke fitheid, vitaliteit en welzijn vergroten. Dit geldt ook tijdens het afslanken!

Herbalife staat garant voor de allerhoogste kwaliteit en de beste ingrediënten. Er zijn bijvoorbeeld 300 soorten Aloë Vera, maar Herbalife gebruikt alleen de allerbeste.
Lees meer over de werking van ShapeWorks


ShapeWorks Quickstart

De perfecte start voor uw gewichtsbeheersingsprogramma!
ShapeWorks Quickstart biedt optimale uitgebalanceerde voeding en draagt zo bij aan een veilige en efficiënte gewichtsbeheersing en brengt uw lichaam weer in goede vorm. Vertrouw, voor blijvend resultaat, op Shapeworks en de gezonde tussendoortjes, supplementen en specifieke voedingsproducten.
Lees meer over de ShapeWorks Voedingsproducten

Formule 1: De optimale brandstof voor uw lichaam - bevat alle 52 voedingsstoffen in de juiste verhouding op basis van hoogwaardig soja-eiwit.
Lees meer

Formule 2: multivitaminecomplex met extra voedingsstoffen en antioxydanten om de conditie van botten, het immuunsysteem en uw fitheid te verbeteren waardoor het afslankproces sneller verloopt.
Lees meer

Formule 3: Proteïnepoeder op Maat* neemt trek weg, geeft extra energie tussen de maaltijden, houdt uw spiermassa op peil en zorgt voor hogere verbranding van calorieën waardoor het afslankproces sneller verloopt.
Lees meer

*De hoeveelheid proteïne hangt af van uw lichaamsbouw. Met een persoonlijke lichaamsanalyse bepalen wij gratis de exacte hoeveelheid proteïne die u nodig heeft.

Kruiden- en vezeltabletten die zorgen voor schone en goedwerkende darmen zodat alle voedingsstoffen optimaal opgenomen worden en zorgt voor betere en snellere afvoer van afvalstoffen.
Lees meer

Cell Nutrition
Cell Nutrition verbetert de opname en de verwerking van essentiële voedingsstoffen Cell Nutrion helpt uw lichaam om optimaal te functioneren. Dit supplement ondersteunt de opname van het voedsel en stimuleert ook de energieproductie van het lichaam waardoor het efficiënter kan functioneren.
Lees meer

Supplementen

Thermojetics Instant Kruidendrank
Onze Thermo is bijzonder verfrissend en opwekkend. Begint u uw dag graag met een vliegende start? Waarom zou u dan niet uw gebruikelijke kop koffie inwisselen voor een alternatief met weinig calorieën en slechts eenderde van de hoeveelheid cafeïne!. Verkrijgbaar in 4 smaken.
Lees meer

Cell-U-Loss
Cellulitis kan op bepaalde plaatsen van het lichaam ontstaan als zich daar vocht en afvalstoffen ophopen in het vetweefsel.
Lees meer

Aloë Siroop
Bent u altijd gehaast, even snel onderweg iets eten en daardoor last van uw maag? Dit verfrissende concentraat verzacht de ingewanden. Tevens brengt u zo het zelfreinigend vermogen van uw lichaam op een hoger niveau. De siroop is bereid uit aloë van topkwaliteit en biedt bovendien de weldadige werking van het kruid kamille.

Daarnaast is Aloësiroop ook een perfect middel om minder suiker binnen te krijgen en uw waterconsumptie te verhogen! U kunt het zo vaak nemen als u wilt.

  Schotersingel 91    2023 AA    Haarlem    Tel: 023-5266759    Fax: 023-5268276    E-mail:info@afslankgeheimen.nl